logo
Voor al uw vragen over voeding en dieet!

Welkom bij Dieetpraktijk Edam-Volendam

Mijn naam is Marieke de Waart-Jongh Visscher en ik ben in 1997 in Amsterdam aan de HVA afgestudeerd als diëtist. Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan als dietist, ben ik in 2007 gestart met mijn eigen praktijk in de gemeente Edam-Volendam.

Op deze website vindt u alle informatie over het beroep van diëtist en mijn werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.                                                  

Nieuws:

Juli 2018: vakantie aankondiging.

Wegens vakantie is de praktijk gesloten van 30 juli tot 19 augustus. Vanaf 20 augustus ben ik weer bereikbaar voor het maken of verzetten van afspraken. Gedurende de sluitingsperiode ben ik wel bereikbaar per app voor bestaande klanten. Iedereen een fijne zomer gewenst.

Mei 2018: AVG

Op 25 mei 2018 treedt de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming  (AVG)in werking. Het doel van deze wet is een betere bescherming van persoonsgegevens. Zie hiervoor het aparte tabblad AVG.

Januari 2018: De beste wensen voor het nieuwe jaar!

In 2018 zit dieetadvisering ook weer in de basisverzekering. Dit houdt in dat iedereen recht heeft op 3 uur dieetadvisering in dit jaar. Voor volwassen geldt het eigen risico. In het aanvullende pakket zijn extra uren opgenomen, hiervoor geldt geen eigen risico. Kinderen hebben geen eigen risico en krijgen dus de begeleiding (minimaal 3 uur) vergoed!

Januari 2018: Achmea verzekerden, even dit stukje lezen:

Goed nieuws voor iedereen die een aanvullende verzekering heeft bij de Achmea groep (= Avero Achmea, Zilveren Kruis). Al vanaf het goedkoopste aanvullende pakket heeft u recht op 2 uur voedingsvoorlichting. Er wordt geen eigen risico gerekend, maar direct vergoed vanuit het aanvullende pakket. Voedingsvoorlichting is als preventie bedoeld en u kunt op het spreekuur terecht met allerlei vragen over gezonde voeding en gewichtsafname of juist toename. Wilt u weten of u ook in aanmerking komt, stuur een mail of bel me op 06-25 56 42 51.

Gaat u dit jaar echt beginnen?

Heeft u vragen over voeding of dieet? Maak een afspraak om een persoonlijk advies te krijgen. Moet er 5 of 20 kg af? Iedereen kan een beetje steun en begeleiding gebruiken! Maar ook als het gaat om een advies op medische gronden zoals cholesterol, darmklachten of voedselallergieen, dan bent u aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in koemelkallergie bij baby's en begeleid ook veel kinderen met overgewicht. Graag tot ziens!