bedrijfs logo
Voor al uw vragen over voeding en dieet!

Welkom bij Dieetpraktijk Edam-Volendam

Mijn naam is Marieke de Waart-Jongh Visscher en ik ben in 1997 in Amsterdam aan de HVA afgestudeerd als diëtist. Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan, ben ik in 2007 gestart met mijn eigen praktijk genaamd Dieetpraktijk Edam-Volendam.

 

Op deze website vindt u alle informatie over het beroep van diëtist en mijn werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

                                                      

Nieuws:

 

Juli 2016: Vakantie sluiting

 

De praktijk is wegens vakantie gesloten van 18 juli tot en met 5 augustus.

Vanaf 6 augustus kunt u weer een afspraak maken of een bestaande afspraak wijzigen.

Gedurende de vakantie ben ik wel bereikbaar via whats app op nummer 06 25564251 of via de mail; info@dieetpraktijkedam-volendam.nl

Iedereen een fijne zomer gewenst!

 

=> Tip: Is uw eigen risico al verbruikt? Dan kunt u gratis naar de dietist!

 

Januari 2016: De beste wensen voor het nieuwe jaar!

 

In 2016 zit dieetadvisering ook weer in de basisverzekering. Dit houdt in dat iedereen recht heeft op 3 uur dieetadvisering in dit jaar. Voor volwassen geldt het eigen risico. In het aanvullende pakket zijn extra uren opgenomen, hiervoor geldt geen eigen risico. Kinderen hebben geen eigen risico en krijgen dus de begeleiding (minimaal 3 uur) vergoed!

 

Heeft u vragen over voeding of dieet? Maak een afspraak om een persoonlijk advies te krijgen. Moet er 5 of 20 kg af? Iedereen kan een beetje steun en begeleiding gebruiken! Maar ook als het gaat om een advies op medische gronden zoals cholesterol, darmklachten of voedselallergieen, dan bent u aan het juiste adres.

 

Juni 2015: De dieetpraktijk is verhuisd!


Per 1 juni 2015 ben ik verhuisd naar een ruimte in het paramedisch centrum in de Pegasussstraat 16 in Volendam. Alle dieetspreekuren vinden daar plaats.

Voor mensen uit Edam die geen vervoer hebben of voor iedereen die niet naar het spreekuur kan komen is er de mogelijkheid van een huisbezoek. Ik kom dan bij u thuis langs.