logo
Voor al uw vragen over voeding en dieet!

Welkom bij Dieetpraktijk Edam-Volendam

Mijn naam is Marieke de Waart-Jongh Visscher en ik ben in 1997 in Amsterdam aan de HvA afgestudeerd als diëtist. Van 1997 tot 2007 heb ik veel ervaring opgedaan in loondienst en in 2007 de stap gezet om voor mezelf te beginnen. De praktijk bestaat alweer 16 jaar!

 

Op deze website vindt u alle informatie over het beroep van diëtist en mijn werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.                                                  

*********************************************************************************

Nieuws:

Vakantie: van vrijdag 4 augustus tot zondag 20 augustus 2023 is de praktijk gesloten ivm vakantie. Heeft u een dringende vraag, bel me gerust en spreek een boodschap in. U wordt altijd teruggebeld. Wilt u een gemaakte afspraak verzetten, stuur dan een mail of een app of spreek de voicemail in. Na 20 augustus neem ik dan contact met u op.

Zit u deze weken net zonder drinkvoeding en is uw machtiging nog geldig? Bel naar Sorgente op 030-8502021 en doe uw bestelling.

 

*******************

Sinds 1 januari 2021 werk ik vanuit het Dijklander Ziekenhuis in Volendam bij Huisartsenpraktijk Volendam. De praktijk is op de 2e verdieping gevestigd en is per trap of lift te bereiken. Aan de linkerzijde is de wachtruimte voor de patiënten van de huisartsen en aan de rechterzijde van de receptie is de wachtruimte voor de overige patiënten/cliënten. U mag plaatsnemen in deze wachtruimte (wachtkamer 2) en wordt door mij gehaald. 

 

Het adres is: Heideweg 1B, 1132 DA Volendam. Telefoonnummer 06 25 56 42 51.

 

Rondom het gebouw is voldoende (gratis)parkeermogelijkheid.