logo
Voor al uw vragen over voeding en dieet!

Welkom bij Dieetpraktijk Edam-Volendam

Mijn naam is Marieke de Waart-Jongh Visscher en ik ben in 1997 in Amsterdam aan de HVA afgestudeerd als diëtist. Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan als dietist, ben ik in 2007 gestart met mijn eigen praktijk in de gemeente Edam-Volendam.

Op deze website vindt u alle informatie over het beroep van diëtist en mijn werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.                                                  

Nieuws:

Update 1 april 2020

Gisteravond hoorden we dat de maatregelen tegen het coronavirus langer van kracht blijven, in ieder geval tot en met 28 april.

Dit betekent dat er in de maand april nog geen spreekuren gehouden worden op mijn praktijk in de Pegasusstraat 16 in Volendam. Ook de geplande huisbezoeken vervallen. U wordt gebeld voor een nieuwe afspraak.

Ik ben wel gewoon bereikbaar op nummer 06 25 56 42 51 of via de email; info@dieetpraktijkedam-volendam.nl

Heeft u advies nodig over uw baby met klachten die passen bij koemelkallergie, of heeft u moeite op gewicht te blijven, wilt u aansterken en aankomen? Neem contact met me op en we kunnen op afstand al veel regelen.

Ook andere hulpvragen kunnen via telefoon en email alvast opgepakt worden.

Iedereen sterkte en veel succes gewenst!

groeten, Marieke de Waart

 

Januari 2020

Terugblik; 2019 was een weer een goed jaar. Wat opviel is de toename van baby's met klachten die bij koemelkallergie passen. Gelukkig konden we de meeste kinderen en hun ouders goed helpen door de juiste flesvoeding te adviseren, of door moeders die borstvoeding geven op dieet te zetten. Ook ben ik weer veel bij mensen thuis geweest die ziek waren. Helaas komt het steeds vaker voor dat mensen kanker krijgen. Een goede conditie om de behandelingen door te komen is essentieel, extra energie en eiwitten zijn nodig, maar als je moe en misselijk bent is goed eten erg lastig. Neem gerust contact op en vraag om advies. De diëtist is zonder verwijsbrief toegankelijk.