logo
Voor al uw vragen over voeding en dieet!

Welkom bij Dieetpraktijk Edam-Volendam

Mijn naam is Marieke de Waart-Jongh Visscher en ik ben in 1997 in Amsterdam aan de HVA afgestudeerd als diëtist. Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan als dietist, ben ik in 2007 gestart met mijn eigen praktijk in de gemeente Edam-Volendam.

Op deze website vindt u alle informatie over het beroep van diëtist en mijn werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.                                                  

Nieuws:

Februari 2020 - Vakantie sluiting

Wegens vakantie is de praktijk gesloten van 14-23 februari. Vanaf 24 februari kunt u mij weer bereiken voor het maken van een afspraak. Bent u al bekend en heeft u een dringende vraag, u kunt een email sturen of de voicemail inspreken.

 

Januari 2020

Terugblik; 2019 was een weer een goed jaar. Wat opviel is de toename van baby's met klachten die bij koemelkallergie passen. Gelukkig konden we de meeste kinderen en hun ouders goed helpen door de juiste flesvoeding te adviseren, of door moeders die borstvoeding geven op dieet te zetten. Ook ben ik weer veel bij mensen thuis geweest die ziek waren. Helaas komt het steeds vaker voor dat mensen kanker krijgen. Een goede conditie om de behandelingen door te komen is essentieel, extra energie en eiwitten zijn nodig, maar als je moe en misselijk bent is goed eten erg lastig. Neem gerust contact op en vraag om advies. De diëtist is zonder verwijsbrief toegankelijk.