logo
Voor al uw vragen over voeding en dieet!

Welkom bij Dieetpraktijk Edam-Volendam

Mijn naam is Marieke de Waart-Jongh Visscher en ik ben in 1997 in Amsterdam aan de HVA afgestudeerd als diëtist. Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan als dietist, ben ik in 2007 gestart met mijn eigen praktijk in de gemeente Edam-Volendam.

Op deze website vindt u alle informatie over het beroep van diëtist en mijn werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.                                                  

Nieuws:

 

Juli 2019: vakantie aankondiging.

Wegens vakantie is de praktijk gesloten van 23 juli tot 11 augustus. Vanaf 12 augustus ben ik weer bereikbaar voor het maken of verzetten van afspraken. Gedurende de sluitingsperiode ben ik wel bereikbaar per app voor bestaande clienten. Iedereen een fijne zomer gewenst.

 

Januari 2019: wijzigingen mbt facturatie.

Vanaf januari ontvangen alle clienten een factuur in de maand na het consult. De reden hiervoor is, dat ik dit jaar geen contracten met zorgverzekeraars heb afgesloten en daardoor niet rechtstreeks mag declareren. Dit betekent dat u de factuur aan mij overmaakt en daarna naar de zorgverzekeraar stuurt. Dit is een extra handeling en dat is niet voor iedereen even handig te realiseren, maar het is helaas niet anders.

Mensen met een restitutiepolis ontvangen 100% vergoeding (met aftrek van eigen risicogeld). Mensen met een naturapolis ontvangen 75-80% vergoeding (met aftrek van eigen risico).

 

Heeft u hier vragen over, bel, mail of app me gerust.

 

Heeft u vragen over voeding of dieet? Maak een afspraak om een persoonlijk advies te krijgen. Moet er 5 of 20 kg af? Iedereen kan een beetje steun en begeleiding gebruiken! Maar ook als het gaat om een advies op medische gronden zoals cholesterol, darmklachten of voedselallergieen, dan bent u aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in koemelkallergie bij baby's en begeleid ook veel kinderen met overgewicht. Tevens ga ik regelmatig op huisbezoek bij ouderen en zieken om de voedingssituatie te verbeteren. Graag tot ziens!